Contact

Wil je meer informatie over de Loekemeijermethode, scholing, supervisie of een onderzoekstraject? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail.
Je kunt ons ook bellen en een bericht inspreken.

Vanwege de drukte plaatsen we nieuwe aanvragen voor een gehechtheidsonderzoek op de wachtlijst. Ons advies is om, indien van toepassing, de aanvraag van een PGB alvast in gang te zetten om de wachttijd niet verder op te laten lopen. 
Helaas nemen we, ook vanwege de drukte, t/m maart 2020 geen nieuwe begeleidingstrajecten aan. In maart 2020 studeren er nieuwe gehechtheidsonderzoekers af. Hopelijk neem de wachttijd dan af. 

Contactformulier

Adresgegevens

Yvonne Loekemeijer
Daalakkersweg 2-82
5641 JA Eindhoven

Tel.: 040-3690099
E-mail: info@yvonneloekemeijer.com

KvK: 69366691
BTW-nummer: NL141862671B01

Routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich op het terrein “Sectie-C” (kaart), op de 1e verdieping van gebouw 2. Gebouw 2 (en de ingang) bevindt zich direct na de hoofdpoort aan de linkerkant. Parkeren is gratis.

Komt u met het openbaar vervoer? Neem op Station Eindhoven buslijn 5 richtig ‘t Hofke en stap uit bij halte “Broekakkerseweg”. Loop om gebouw ‘t Karregat heen. Sectie-C bevindt zich achter het grote parkeerterrein aan de overzijde van de Urkhovenseweg.