banner_particulier

Of je nu jong of oud bent, je wil gehoord worden en de hulp krijgen die je nodig hebt. Onze methode is anders dan de reguliere hulpverlening voor mensen met autisme. De Loekermeijermethode helpt jou of je kind écht verder.

Of je nu jong of oud bent, je wil gehoord worden en de hulp krijgen die je nodig hebt. Voor jezelf of voor je kind. Onze methode is anders dan de reguliere hulpverlening voor mensen met autisme. De Loekermeijermethode helpt jou of je kind écht verder.

Of je kind nu jong of oud is, je wil gehoord worden en de hulp krijgen die jullie nodig hebben. Voor jezelf en voor je kind. Onze methode is anders dan de reguliere hulpverlening voor mensen met autisme. De Loekermeijermethode helpt jou en je kind écht verder.

Shadow

“Wat ik zo mooi vind van de aanpak van Yvonne is dat haar methode gerichtheid is op een positieve aanpak. Zij onderzoekt daarbij waar er stukjes ontbreken (de oorzaken) of juist al goed of minder goed ontwikkeld zijn en of er een onbalans in die ontwikkeling is (met name tussen de emotionele en de cognitieve ontwikkeling). Dit kan een verdere ontwikkelingsstap in de weg staan.”

Lees meer
Martijn, vader en partner
“Mijn zoon is in een paar maanden ineens jaren vooruitgekomen in zijn ontwikkeling. Zo heeft hij in de zomer 10 dagen gelogeerd bij vrienden, zelfstandig met de trein gereisd, een succesvol sollicitatiegesprek gevoerd. Elke nieuwe succeservaring stimuleert hem om nieuwe stappen te zetten.” 

Lees meer
Arjans moeder

“Met de nodige scepsis ben ik aan het coachingstraject van Loekemeijer begonnen. Nu, twee jaar later is de conclusie duidelijk: de methode werkt! Ik zit uiteraard nog steeds in het autistisch spectrum, maar mijn leven is totaal veranderd.”

Lees meer
Beatrijs , vrouw met ASS

“Met Yvonne zijn we toen aan de slag gegaan met het leren communiceren en meer belangstelling hebben in elkaar. Mijn vriend heeft daarin enorm grote stappen genomen, hij heeft meer begrip voor mij gekregen en ik begrijp zijn denkwijze een stuk beter.”

Lees meer
Dieke, partner

Wat heeft de Loekemeijermethode veel gebracht. Het heden is een wereld van verschil met het moment waarop we bij jou voor hulp aan hebben geklopt. Ik kan het iedereen aanraden en dat doe ik dan ook! 

Sanne, moeder