Johan de Vlugt

Johan de Vlugt 2018-07-02T07:22:05+00:00
Johan de Vlugt

Johan de Vlugt is eigenaar van Devlugtcoaching en is sinds april 2018 gelicenseerd Loekemeijer gehechtheidsonderzoeker.

Enthousiast ben ik als professional in de zorg over de Loekemeijer methode. De opleiding bestaat uit goed onderbouwde theorie en leren als gehechtheidsonderzoeker in de praktijk. Ik kan het aanbevelen aan collega’s die hun kennis willen vergroten t.a.v. autisme en gehechtheid.

Yvonne is een bevlogen en goed docent die in staat is je mee te nemen in haar enthousiasme om zowel theorie als praktijk om te zetten naar voldoende deskundigheid om zelf gehechtheidsonderzoeken af te nemen. Doordat ik altijd kon terug vallen op haar met vragen om iets te verduidelijken of verder toe te lichten, ben ik nu in staat om als onderzoeker te functioneren in de Loekemeijer methode.

De methode is niet star, maar voortdurend in beweging. Hoewel er duidelijke richtlijnen zijn om tot een gewenst onderzoeksresultaat te komen, mag alle creativiteit ingezet worden om de onderzoeksmethode aan te vullen en compleet te maken.

Ik kijk met veel enthousiasme terug op een leerzame periode en zie uit naar de mogelijkheid nog diverse onderzoeken te kunnen afnemen.

Terug naar ervaringen